X

Coes per comprar loteria del sorteig dels Reis

Els illencs només gastam 9.5 euros per cap.

05/01/2021

Coes per comprar loteria del sorteig dels Reis

Coes a les administracions de loteria per comprar dècims pel sorteig del dia dels Reis que se celebrarà demà migdia. Hi ha fins demà a les 10 del matí per comprar loteria, però com que és festiu i moltes administracions tendran tancat, avui hi havia molta gent a les portes d’aquests locals. Tot i això, els propietaris de les administracions asseguren que la pandèmia ha fet caure la venda de loteria, tant la de Nadal com la dels Reis.

Molts dels compradors són supersticiosos i demanen números en concret. Els més demandats són els acabats en 3, 7 ó 9, tot i que enguany molts volen els acabats en zero. El primer premi del sorteig dels Reis va tocar a les illes per darrera vegada l’any 1998, va ser a Palma i va est ar molt repartit per tot Espanya. El primer premi no toca íntegre a les illes des del 1992.

Els illencs només gastam per cap 9.5 euros en la loteria dels Reis, som els que manco despesa feim en tot l’estat, per darrere de Ceuta i Melilla. El sorteig tendrà lloc demà a les 12 del migdia.

05/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris