X

El comandant general de Balears destaca la resposta de les forces armades a la pandèmia durant la Pasqua Militar

Durant la cerimònia d'inauguració de l'any militar  també han imposat les diverses condecoracions, entre les quals, al secretari general de Delegació del Govern, Ramon Morey

06/01/2021

El comandant general de Balears destaca la resposta de les forces armades a la pandèmia durant la Pasqua Militar

El Palau de l’Almudaina, seu de la comandància general de les illes, ha acollit un any més la celebració de la Pasqua Militar. Les forces armades han fet balanç d’un any marcat per la crisi sanitària. Durant el seu discurs, el comandant general de Balears ha destacat la resposta militar des de la declaració de l’estat d’alarma.

García Blázquez ha agraït el suport i la coordinació de la Conselleria de Salut per realitzar la tasca dels serveis sanitaris militars.

Destaca la feina de 150 militars com a rastrejadors i la seva contribució en el transport, distribució i custòdia de les vacunes contra la covid-19. Durant la inauguració de l’any militar també ha remarcat el procés d’adaptació de les estructures militars de les illes, ja que les unitats de l’exèrcit de terra han passat a constituir un nou comandament de l’exèrcit únic i independent.

Aquest dimecres també han imposat les diverses condecoracions, entre les quals, al secretari general de Delegació del Govern, Ramon Morey.

06/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris