X

Ses Majestats recorren tots els carrers d’Eivissa en descapotable

06/01/2021

Ses Majestats recorren tots els carrers d’Eivissa en descapotable

A la ciutat d’Eivissa els reis d’Orient han substituït les tradicionals carrosses per vehicles descapotats en el seu passeig per la ciutat.  La música és el senyal que Ses Majestats són a prop. I és que enguany el consistori no ha volgut fer públic el seu recorregut per la ciutat per tal d’evitar-hi aglomeracions. Amb la mateixa finalitat, l’ajuntament recomanava avui als vesins de Vila veure passar els Reis des de finestres i balcons, tot i que hi havia a qui el pas dels reis els ha agafat per sorpresa al carrer

L’arribada dels reis ha tengut lloc un any més al port d’Eivissa, un moment que només s’ha pogut veure a través del web de l’ajuntament. Més tard, i damunt els seus cotxes descapotats han recorregut tots els carrers del municipi a una velocitat una mica superior de l’acostumada

Els boixos han quedat encantats de poder saludar un any més Ses Majestats

D’altra banda, els fars sempre han orientat els nous visitants i, en aquest cas, avui el far de la Mola ha guiat els Reis d’Orient fins a Formentera. Han vist la llum de l’estel de Betlem en aquest far i des d’aquí han iniciat la ruta per saludar tots els menuts de l’illa.

Una cavalcada diferent, sense aturades, sense caramels, que en comptes de començar a La Savina s’ha iniciat a la Mola, però que no ha restat màgia a un dia com avui. Tot i la pandèmia, Melcior, Gaspar i Baltasar, no han volgut deixar de visitar Formentera.

Els més petits s’han apropat al punt més proper de casa seva per poder saludar-los.  Les peticions són ben diverses, en un dia que tots asseguren que han fet molta bonda durant tot l’any.

06/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris