X

Més de 300 proves i 3 positius en el filtratge de Son Serra-La Vileta a Palma

Aquesta és una de les zones amb una major incidència de coronavirus de Balears, amb 922 casos per 100.000 habitants els darrers 14 dies

07/01/2021

Més de 300 proves i 3 positius en el filtratge de Son Serra-La Vileta a Palma

Devers 300 palmesans ja s’han fet la prova d’antígens al filtratge massiu ubicat al poliesportiu de La Salle de Palma. S’han detectat 3 casos positius de persones que ara s’han d’aïllar i, per tant, es trenquen les cadenes de contagis. Les proves havien de començar a les 12 del migdia, però s’han avançat quinze minuts perquè hi havia gent que esperava a les portes del pavelló des de les 11 del matí.

L’organització s’ha mostrat sorpresa davant la gran afluència de persones tenint en compte el mal temps que ha fet avui a Palma, però sobretot perquè l’Ajuntament va decidir canviar d’ubicació el filtratge massiu ahir a darrera hora del vespre. El consistori va escoltar les queixes de diferents associacions de veïnats que demanaven que les proves no es fessin al poliesportiu de Son Cotoner, com estava previst, sino a un lloc més pròxim a les seves barriades.

Estan cridats a fer-se les proves d’antígens més de 20.000 palmesans que tenen com a referència el centre de salut de Son Serra-La Vileta. Aquesta és una de les zones amb una major incidència de coronavirus de Balears, amb 922 casos per 100.000 habitants els darrers 14 dies. El filtratge s’allargarà fins avui a les 6 del cavespre i divendres i dissabte de 9 a 6.

És la segona fase del cribratge d’aquesta zona bàsica de salut, la primera es va produir entre diumenge i dimarts i es varen detectar 13 positius d’entre 1.300 assistents.

07/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris