X

‘Nocturns’, de Xavi Muñoz, al Museu de Porreres

La mostra de l'artista barceloní es podrà visitar fins al 21 de març

15/01/2021

‘Nocturns’, de Xavi Muñoz, al Museu de Porreres

Quan el vers es transforma en traç i el dibuix en poesia sovint té nom propi. Xavi Muñoz ens convida a tancar els ulls i deixar volar la nostra imaginació, com si fóssim papallones fins ara engabiades i que l’arribada del somni ens ha alliberat.

El Museu de Porreres acull fins al 21 de març la mostra “Nocturns”, una proposta on trobarem dibuixos, escultures i també instal·lacions en què l’artista barceloní mostra les eines més emprades per donar forma al seu discurs. Reflexions que giren sempre al voltant de la vida i la mort, del somni i la realitat, d’allò que volem i d’allò que ens convé.

“Protegeix-me d’allò que vull”, clama l’artista en aquesta instal·lació, posant en relleu la perillosa fragilitat dels nostres desitjos. Per això és necessari enfortir les nostres arrels i ser conscients que somiar és un acte valent, i que no fer-ho és com canviar les papallones per llàgrimes que mai no sortiran de la gàbia. Perquè somiar és estimar sense por. És omplir el cor i els pulmons de vida. Una vida, que sense avisar, es pot acabar. Una vida que, sense somnis, és miserable.

15/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris