X

Joe Biden ha reconegut que sent una certa ‘preocupació’ per la investidura

Donald Trump preveu emetre al voltant d'uns 100 indults en el seu últim dia en el càrrec

18/01/2021

Joe Biden ha reconegut que sent una certa ‘preocupació’ per la investidura

L’equip del president electe, Joe Biden, ha reconegut que sent una certa “preocupació” per la investidura del nou mandatari de la Casa Blanca. Un portaveu del demòcrata ha assegurat que treballen per estar preparats per a “qualsevol mena d’escenari” el dia de la presa de possessió de Biden.

La vicepresidenta electa dels Estats Units, la demòcrata Kamala Harris, ha dimitit aquest dilluns formalment del seu lloc com a senadora de la Cambra Alta del país, on ha exercit durant els últims quatre anys. El dimecres Harris jurarà el càrrec com la primera dona que accedeix a la Vicepresidència del país, una fita que anirà acompanyat pel fet que és la primera afroamericana i la primera persona d’origen asiàtic a convertir-se en vicepresidenta.

El president dels EUA, Donald Trump, preveu emetre al voltant d’uns 100 indults i commutacions de penes en el seu últim dia en el càrrec, el pròxim 20 de gener, entre els quals no s’inclourà el mateix, segons va informar aquest dilluns la cadena CNN.

El mitjà estatunidenc, que assegura haver parlat amb 3 persones pròximes a aquest assumpte, les accions de clemència inclouen a diversos criminals de “coll blanc” i coneguts rapers.

18/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris