X

Converteixen aules d’una rectoria de Palma per fer habitacions pels necessitats

Jaume Alemany demana 30.000 euros per construir les habitacions a la Parròquia de la Mare de Déu de Monserrat

25/01/2021

Converteixen aules d’una rectoria de Palma per fer habitacions pels necessitats

Jaume Alemany ens mostra el seu projecte més ambiciós. Reconverteix la planta de dalt de la rectoria en una espècie de refugi temporal. Allò que abans eren aules per fer catequesi, ara seran entre 8 i 9 dormitoris. Estan destinats a una quinzena de persones que s’han vist abocats a demanar ajuda per mor de la crisi sanitària. Després de sortir del confinament, a la parròquia notaren una forta demanda d’un sostre per viure entre els veïnats de la barriada del Rafal a Palma.

Fa una setmana que les obres estan en marxa i s’espera que durin dos mesos més. Per poder costejar el projecte, anomenat Sojorn, i per al seu funcionament necessiten 30.000 euros i donacions mensuals. Per això, han posat en marxa un micromecenatge solidari a la mateixa parròquia de la Mare de Déu de Montserrat. Els interessats poden fer les aportacions al número de compte corrent ES26 2038 3431 3760 0023 7301.

La idea és fer-hi un espai comunitari on les persones més grans convisquin amb gent jove i famílies amb nins i un cuiner que faci el menjar per a tothom. També hi ha tres habitacions que s’oferiran, per exemple, a universitaris, amb un cost baix.

25/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris