X

Cort tanca la zona de Dalt Murada i el Passeig Sagrera pels forts vents

Operaris municipals han posat senyals per evitar el pas a peu per aquests dos espais, on són freqüents els trencaments de palmeres i altres arbres

10/02/2021

Cort tanca la zona de Dalt Murada i el Passeig Sagrera pels forts vents

/EFE

L’Ajuntament de Palma ha tancat des de les 9 hores el trànsit de vianants la zona de Dalt Murada i el Passeig Sagrera per prevenir els riscos de caigudes d’arbres provocades pels forts vents de l’oest que mantenen en alerta taronja Mallorca.

Segons ha informat Cort en un comunicat, operaris municipals han posat senyals per a evitar el pas a peu per aquests dos espais, on són freqüents els trencaments de palmeres i altres arbres quan bufen vents molt forts.

“Des de l’Ajuntament es reitera la recomanació a la ciutadania d’extremar les precaucions, evitant el pas per aquelles zones on existeix arbratge i palmeres de grans dimensions”, indica el consistori.

Cita expressament l’avinguda Gabriel Roca, Dalt Murada, el Passeig Mallorca, la primera línia de la Platja de Palma, kes Rambles, el Born, Porta de Santa Catalina, Sa Feixina, el bosc de Bellver i el Passeig Sagrera.

Si les ratxes de vent superessin els 90 quilòmetres per hora, la Policia Local tancarà al trànsit el carril de circulació interior del Passeig Sagrera i el tram del passeig marítim annex.

10/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris