X

El Villarrobledo posa a prova la defensa de l’Hestia Menorca, la millor de la LEB Plata

L'equip d'Oriol Pagès encaixa una mitjana de 61 punts per partit; el rival manxec és penúltim, però ha guanyat quatre partits a domicili

10/02/2021

El Villarrobledo posa a prova la defensa de l’Hestia Menorca, la millor de la LEB Plata

Jornada entre setmana a la LEB Plata. L’Hestia Menorca rep aquest vespre el Villarrobledo. Ganes de veure bàsquet en directe no hi faltaran a l’illa, després de tantes setmanes. Serà a partir de les 19 hores.

Una hora abans de que comenci el partit s’obrirán les portes de la instal·lació de Bintalfa, per donar entrada als dos-cents privilegiats que tindran l’oportunitat de seguir les evolucions d’aquest Hestia Menorca-Villarrobledo. L’equip manxec és el penúltim classificat, però atenció que de les cinc victòries que té, quatre les ha aconseguides a domicili.

Des del dia 3 de gener no juga l’Hestia a casa. L’equip ha fet una darrera sessió de tir avui matí sense novetats. Oriol Pagès té tots els jugadors disponibles. La clau per aconseguir la tretzena victòria i mantenir les opcions de ser primer passaran de nou per la defensa. L’Hestia és l’equip que menys punts encaixa, amb una mitjana de 61 punts per partit. Una dada signiticativa que parla per ella mateixa de la solvència del joc menorquí. El base Xavi Hernández ha valorat l’estat de forma de l’equip i la dificultat del partit per a IB3.

10/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris