X

Les restriccions a la restauració i a les reunions socials, claus pel control de contagis

La tendència d'afecció del virus segueix sent descendent a tot Espanya

18/02/2021

Les restriccions a la restauració i a les reunions socials, claus pel control de contagis

El govern central ha repartit fins ara més de 3 milions 620.000 dosis de vacunes entre les diferents Comunitats Autònomes, i segons dades facilitades avui per Sanitat, al 5,87 per cent de tota la població ja se’ls ha administrat, almanco, una dosi. Això ha suposat injectar més de 2 milions 780.000 vacunes però, atenció perquè, tot i així, des del govern ens recordem que NO s’ha d’abaixar la guàrdia perquè la incidència acumulada a 14 dies encara es manté en els 320 casos per cada 100.000 habitants.


Continua davallant la incidència de la covid a 14 dies a les Illes: 44 punts en quatre dies

Avui dijous, el Ministeri de Sanitat ha notificat 14.515 casos nous de coronavirus i s’han registrat 388 morts en el conjunt d’Espanya.

Sanitat manté que l’evolució de la pandèmia segueix una tendència descendent clara. I quant a l’aixecament de restriccions, i sobretot després de la sentència desfavorable del sector de la restauració al País Basc, el govern espanyol manté que la correlació entre la davallada de casos i les restriccions a bars i reunions socials és evident.

Per altra part, respecte a les variants del virus, Fernando Simón ha dit que s’ha de controlar la variant sud-africana i la brasilera, més que la britànica, per això no s’han imposat restriccions als passatgers d’aquest país.

18/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris