X

Diego Ingold i Pato Conde fan dialogar la creativitat amb els seus seguidors

"Vinyetes vives" és un diàleg entre els artistes i el públic mitjançant les xarxes socials

22/02/2021

Diego Ingold i Pato Conde fan dialogar la creativitat amb els seus seguidors

Els il·lustradors Diego Ingold i Pato Conde s’han posat a fer feina plegats en un nou projecte. També amb els seus seguidors. “Vinyetes vives” és un diàleg entre els artistes i el públic. A partir de les seves idees, neixen noves il·lustracions. En definitiva, una estona divertida per conèixer el seu procés creatiu.

“Fa uns mesos en Pato Conde va telefonar-me per explicar-me que havia somiat que feia un ‘stand-up comedy’ on estàvem tots dos fent l’imbècil i dibuixant”, recorda Ingold. “Era molt divertit intentar fer-ho en directe, amb gent al voltant”, explica Conde. Però amb la situació actual ha tocat adaptar-se, i ho han fet en directe a les xarxes socials, sense perdre així el contacte amb els seguidors.

“Per mi escoltar la gent parlar és importantíssim, que hi hagi sinèrgia amb el públic”, apunta Conde. “El procés creatiu com a il·lustrador sol ser molt tancat, sense contacte, i és graciós poder transformar en un espectacle una cosa que normalment és privada”, afegeix Ingold. Aquest dimarts han fet dos dibuixos col·laboratius, personatges a partir de fotografies dels DNI dels seguidors i han conversat, han fet broma, entre ells i amb el públic. Són noves maneres de donar vida a l’art.

22/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris