X

Es reobren les terrasses de bars a Mallorca i Formentera

A Menorca, els restauradors reobren els interiors, amb un 30% d'aforament

02/03/2021

Es reobren les terrasses de bars a Mallorca i Formentera

Foto: EFE

Bars i restaurants reobren les seves terrasses aquest dimarts a Mallorca i Formentera. Ho poden fer al 50% de la seva capacitat, amb taules de fins a 4 persones i d’un màxim de dos nuclis de convivència. Pel que fa a l’horari, els restauradors de Mallorca han de tancar a les 17 hores i els de Formentera a les 18 hores.

A Menorca, on les terrasses ja podien obrir al 75% es poden ara obrir els interiors dels bars i cafeteries. Els interiors es reobren al 30% de la seva capacitat, amb taules de fins a 4 persones i d’un màxim de dos nuclis de convivència. El tancament es fixa a les 17 hores. Pel que fa a l’horari de les terrasses, s’estableix a les 22 hores (a excepció dels divendres, dissabtes i vísperes de festiu, quan es tanca a les 18 hores).

A Eivissa es mantenen les restriccions. Només es permeten els menjars per emportar i les comandes a domicili.

Reunions socials

Pel que fa a les reunions socials, a partir d’aquest dimarts poden ser de fins a 6 persones a Mallorca, Menorca i Formentera, amb un màxim de dos nuclis de convivència. A Eivissa, només es permeten reunions de convivents.

Comerços amb més aforament

També s’han incrementat aquest cap de setmana els aforaments dels comerços, fins al 50%, a Mallorca, Menorca i Formentera.

Fa una setmana, les quatre illes es trobaven al nivell 4 d’alerta sanitària. Ara Mallorca i Formentera estan al nivell 3, Menorca al nivell 2 i Eivissa es manté al nivell 4.

 

02/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris