X

El portaveu municipal del PSOE, José Antonio Serrano, nou batle de Múrcia

Ha guanyat la moció de censura presentada juntament amb Ciutadans i Podem

25/03/2021

El portaveu municipal del PSOE, José Antonio Serrano, nou batle de Múrcia

El portaveu municipal del PSOE, José Antonio Serrano, s’ha convertit aquest dijous en el nou alcalde de Múrcia després de guanyar la moció de censura presentada al costat de Cs i Podem contra l’anterior regidor, José Ballesta, del PP.

En la votació, celebrada en un ple extraordinari, Serrano ha comptat amb els 15 vots necessaris per a obtenir la majoria absoluta que ha permès als socialistes -que governaran en coalició amb la formació taronja, exsocia de govern del PP aquesta legislatura- tornar a l’Alcaldia de la capital murciana 26 anys després.

El candidat proposat ha rebut el suport dels 9 vots del seu grup, els 4 edils de Cs i els 2 de Podemos, que no formaran part del nou Executiu local, la mateixa xifra de signatures que van subscriure el 10 de març, quan van registrar la iniciativa.

Al contrari del que va ocórrer la setmana passada en l’Assemblea Regional, en la qual tres diputats trànsfugues de la formació taronja van fer fracassar la moció de censura contra el president de la comunitat, Fernando López Miras, els quatre regidors de Cs han mantingut la seva posició en el ple.

25/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris