X

S’amplia el nombre de municipis que s’adhereixen al Servei d’Atenció Domiciliària del Consell de Mallorca

Actualment se'n beneficien 18 ajuntaments, tot i que la intenció és que s'hi acabin adherint tots els de l'Illa

26/03/2021

S’amplia el nombre de municipis que s’adhereixen al Servei d’Atenció Domiciliària del Consell de Mallorca

La pandèmia ha augmentat les dificultats de les persones més vulnerables. Una vintena de municipis de Mallorca han conegut avui de prop el Servei Integral d’Atenció Domiciliària als dependents que ofereix el Consell de Mallorca. El gestiona l’Institut Mallorquí de Serveis Socials (IMAS) i actualment se’n beneficien 18 municipis, tot i que la intenció és que s’hi acabin adherint tots els ajuntaments de l’illa.

Des que el Servei d’Atenció Integral a Domicili es va posar en marxa l’any 2017, 130 persones grans i també amb qualque grau de dependència es beneficien d’aquest servei. L’objectiu que s’ha fixat l’IMAS és que l’any 2023 arribi a tots els municipis de l’Illa donant cobertura a un miler d’suaris.

Els representants dels ajuntaments que aquest matí han acudit a la presentació del servei a l’Auditori d’Alcúdia afirmen que la proposta que se’ls fa millora els serveis a domicili que presten actualment als seus veïnats. El Servei Integral a Domicili el presten professionals del sector sociosanitari que acudeixen a casa dels usuaris durant unes hores al dia en funció de les seves necessitats.

26/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris