X

Diumenge amb públic a Segona B a Eivissa

A més, IB3 Televisió oferirà en directe el Penya-Hospitalet i l'Eivissa-Barça B

09/04/2021

Diumenge amb públic a Segona B a Eivissa

Aquest cap de setmana ja podrà haver-hi públic als diferents esdeveniments esportius a Eivissa. Segons va explicar ahir el Govern, en les competicions d’àmbit estatal, es permetrà la presència de públic amb una reducció del 50% de l’aforament màxim autoritzat de la instal·lació, de 400 persones assistents, en el supòsit que es tracti de competicions en instal·lacions descobertes; i una reducció del 75% de l’aforament màxim autoritzat de la instal·lació i 200 persones assistents com a màxim, en el cas d’instal·lacions cobertes.

La Penya Esportiva ja ha anunciat en un comunicat que el pròxim diumenge podran entrar al camp Municipal per enfrontar-se amb l’Hospitalet, en la segona fase per no baixar a Tercera Divisió, 250 persones. Tots abonats o patrocinadors del club. Les portes del camp s’obriran a les 10:30 del matí i es tancaran a les 11:30, coincidint amb l’inici de l’encontre.
Quant a la UD Eivissa, el club encara no ha confirmat l’aforament amb el qual comptarà l’equip per al pròxim diumenge en un duel decisiu per assegurar la plaça de play off d’ascens a la Segona Divisió. És previsible que pugui accedir a l’estadi més gent que a Santa Eulària, una situació que per a un dels capitans de l’equip, David Morillas, és clau: l’afició.

Morillas assegura que estan treballant bé i que l’equip físicament està en un bon moment. I que possiblement l’altura els va afectar un poc en el partit contra l’Andorra. Ara arriba el Barça B a Can Misses, possiblement un dels millors equips tècnicament de la categoria, i que arriba en bona ratxa de victòries.

Diumenge a les cinc i mitja de la tarda, amb les càmeres d’Ib3 en directe i minut i resultat a Ib3 Ràdio, UD Eivissa-Barça B. La lluita per no baixar es viurà també en directe per Ib3 televisió i IB3 ràdio diumenge a les 11:30 del matí, amb el duel entre la Penya Esportiva i l’Hospitalet.

09/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris