X

Tendències oposades diumenge a Son Moix

El Mallorca és segon a la classificació amb 65 punts mentre que el Lugo ocupa la posició 17 amb 36 punts

09/04/2021

Tendències oposades diumenge a Son Moix

Diumenge s’enfrontaran el millor i el pitjor equip de la segona volta. El Mallorca ha sumat 23 punts en el segon tram de la lliga i el Lugo, només 8.
Els homes de Luis César Sampedro arriben amb una ratxa dolenta. Acumulen onze partits sense guanyar amb cinc empats i sis derrotes.
La darrera victòria del Lugo fou dia 23 de gener, fa quasi 3 mesos, a casa contra el Tenerife.
A domicili, però, són el pitjor equip del campionat. Només ha guanyat dos partits fora de l’Anxo Carro i va ser a la primera volta. A més, són un dels equips més golejats. Ha encaixat quaranta gols.
El Mallorca tampoc no és l’equip més fort com a local. Ha guanyat deu dels desset duels que s’han jugat a Son Moix. Això sí, en el darrer partit a l’illa contra el Leganés s’imposaren els vermells.
Diumenge contra el Lugo el Mallorca té l’oportunitat de millorar l’estadística com a local. Davant hi haurà un rival en plena lluita per la permanència a qui ja venceren en la primera volta. La primera victòria del Mallorca a l’Anxo Carro.
El Lugo, en canvi, no ha guanyat mai a Son Moix. Amb tot a favor, els homes de Luis Garcia Plaza tenen una oportunitat d’or per sumar diumenge tres punts a casa.

09/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris