X

El sector de la restauració de Menorca manté la pressió sobre el Govern per poder servir sopars

PIME es reunirà aquest divendres amb el conseller de Model Econòmic, Iago Negueruela, per traslladar-li les seves reivindicacions

14/04/2021

El sector de la restauració de Menorca manté la pressió sobre el Govern per poder servir sopars

A Menorca els empresaris continuen reclamant al Govern que flexibilitzi les restriccions horàries en interiors de bars i restaurants. Els restauradors han sol·licitat al conseller de Model Econòmic, Iago Negueruela, que viatgi divendres que ve a Menorca per tornar a expressar-li en persona les seves reivindicacions, que basen en les bones dades sanitàries de l’illa, actualment en nivell 1.

El sector de la restauració de Menorca manté la pressió sobre el Govern, al qual demana, una vegada més que, davant la bona situació sanitària que té l’Illa, es flexibilitzin les mesures sanitàries i, en concret, les limitacions horàries. Amb aquesta reivindicació damunt la taula, PIME es reunirà aquest divendres amb el portaveu del Govern, Iago Negueruela, a qui ha demanat expressament que es desplaci a Menorca per valorar in situ la possibilitat de donar més marge als restauradors. Una visió que comparteix el Partit Popular, que reclama un tracte diferenciat per Illes i que s’atengui les peticions dels empresaris que, assegura, es troben ofegats.

L’escenari de restriccions actual impedeix als establiments servir sopars als seus interiors i obliga a clausurar-los completament a mitjan capvespre durant els caps de setmana.

14/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris