X

La 50a passarel·la Adlib, amb capacitat limitada

S'han presentat els diferents esdeveniments al voltant del moda eivissenca que tendrà com a acte central el 12 de juny al baluard de Santa Llúcia

19/04/2021

La 50a passarel·la Adlib, amb capacitat limitada

Aquest 2021 la passarel·la Adlib compleix cinquanta anys. Per aquest motiu, el Consell de l’Illa ha presentat avui tota una sèrie d’actes per homenatjar els inicis de la moda eivissenca
Aquest divendres es presenta un documental que recorre les cinc dècades d’Adlib i a banda d’altres esdeveniments relacionats amb l’aniversari, la passarel·la es durà a terme el 12 de juny al baluard de Santa Llúcia.

L’any passat, el que feia 49 de la moda Adlib, la passarel·la no es va poder realitzar per mor de la pandèmia. Els organitzadors ja han avisat que aquest any serà professional, dirigida a mitjans especialitzats i amb la capacitat limitada. Per celebrar el cinquanta aniversari, el mes de maig es realitzaran dues exposicions fent homenatge als orígens del teixit artesanal de passarel·la i a l’ampli estil que engloba la marca. A Santa Eulària i Sant Antoni.

Aquest divendres es presenta al Cine Regio de Sant Antoni el documental ”1971-2021. Una moda amb denominació d’origen”. A aquesta edició hi participaran 15 dissenyadors en la passarel·la del pròxim 12 de juny. Un dia abans se celebrarà el Futur Adlib, amb joves talents. El pressupost total per aquest cinquanta aniversari és de més de 300.000 euros.

19/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris