X

Dos anys de presó per atacar un home amb una copa de vidre, a Palma

Les parts acorden que l'acusat quedi en llibertat amb la condició que no s'acosti a la víctima

24/04/2021

Dos anys de presó per atacar un home amb una copa de vidre, a Palma


Un home acusat d’atacar un altre amb una copa de vidre, el passat mes de novembre, accepta una pena de dos anys de presó, després de reconèixer l’agressió. Els fets es varen produir el passat mes de novembre, al passeig marítim de Palma. L’acusat va veure la víctima, amb la qual estava enemistat, i el va agredir a la cara amb la copa.

Aquest divendres, a una vista celebrada a l’Audiència, l’acusat ha reconegut un delicte de lesions i altre d’amenaces. Ha acceptat la pena de presó, pagar 15.000 euros d’indemnització a la víctima i no acostar-se a l’home per un període superior als 7 anys. També abonarà una multa de 180 euros.

L’acusat ha declarat des de presó, on estava des que varen ocórrer els fets. Al final de la vista, les parts varen acordar que abandoni el centre penitenciari. Però el tribunal el va advertir que, si torna a delinquir o s’atraca a la víctima, tornarà a ingressar al centre. La jutgessa també va tranquil·litzar l’home agredit, informant-lo que si l’acusat incompleix l’ordre d’allunyament el detendran.

24/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris