X

L’Ajuntament de Palma reconeix que no té fermada la construcció d’HPO a Son Busquets

El Ministeri de Defensa, propietari de l'antic quarter militar, encara no ha concretat el traspàs del solar, clau per a poder construir-hi els prop de 900 pisos previstos

28/04/2021

L’Ajuntament de Palma reconeix que no té fermada la construcció d’HPO a Son Busquets

L’Ajuntament de Palma reconeix que de moment no té fermada la construcció dels habitatges de protecció oficial a l’antic quarter de Son Busquets. Sí que hi ha un compromís públic, diu Cort, perquè el ministeri de Mobilitat, Transport i Agenda Urbana compri els terrenys a Defensa, actual propietari.

La regidora de Model de Ciutat, Neus Truyol, ha explicat que el que sí que és segur és el programa urbanístic que s’ha firmat amb el ministeri de Mobilitat, Transport i Agenda Urbana. És a dir, l’ús al qual estarà destinat Son Busquets.

Ara, però, falta la clau per a poder construir-hi els prop de 900 pisos previstos. I és que Defensa traspassi els terrenys al ministeri d’Habitatge, el que de moment només és un compromís.

Hem de recordar que abans de desenvolupar-se el projecte, Cort ha d’aprovar abans un nou pla especial per a aquesta zona.


El Pi acusa el Govern i Cort de “vendre fum” amb Son Busquets

28/04/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris