X

Cops al tràfic de marihuana i cocaïna a Mallorca

La Policia Nacional ha detingut 5 persones, integrants de diferents clans, i decomissat més de 5 quilos d'aquesta droga en una operació que es troba sota secret de sumari

06/05/2021

Cops al tràfic de marihuana i cocaïna a Mallorca

Important cop al tràfic de cocaïna a Mallorca. La Policia Nacional ha detingut 5 persones, integrants de diferents clans, i decomissat més de 5 quilos d’aquesta droga en una operació que es troba sota secret de sumari. Aquest dijous, han prestat declaració davant la jutgessa de guàrdia per via telemàtica i s’ha decidit prorrogar aquest secret sumarial durant un mes més per poder continuar amb la investigació, i previsiblement, practicar més detencions.
I també la Policia Nacional, amb la col·laboració de la Policia Local de Palma, han desmantellat un punt de venda de marihuana al barri de Sant Agustí. S’ha detingut un home de 36 anys, que quan va veure els agents va intentar desfer-se de part de la droga llançant-la per la finestra. En total es va decomissar més d’un quilo de marihuana preparada per a la venda, balances de precisió i més de 1.000 euros en metàl·lic.

06/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris