X

Les agències augmenten la seva activitat amb el final de l’estat d’alarma

Acaben els tancaments perimetrals de les comunitats autònomes i això anima molts illencs a sortir de les Balears

08/05/2021

Les agències augmenten la seva activitat amb el final de l’estat d’alarma

Ganes de platja i ganes també de viatjar. Les agències de viatges no aturen aquests dies de reservar escapades, sobretot a la península. Amb el final de l’estat d’alarma acaben els tancaments perimetrals de les comunitats autònomes i això anima molts illencs a sortir de les Balears.

Cues de gent esperant el seu torn en aquesta agència de viatges. Les reserves i els paquets, encara que d’escapades curtes, són els més demandats per al pròxim cap de setmana.

Ve de gust viatjar, de fer estades lluny de casa. Són massa setmanes tancats i seguint les mateixes rutines. Per això, alguns estan desesperats per marxar, encara que siguin pocs dies. I qualcú fa tant de temps que no ha viatjat, que no sap si reconeixerà els paisatges.

En canvi, de reserves a l’estranger encara no n’hi ha gaires. Les restriccions a la resta de països no anima a comprar bitllets. La nova realitat, a partir d’aquesta mitjanit, fa que a poc a poc tornin els costums: viatjar, escapades curtes de cap de setmana o de pocs dies… per trencar amb la rutina diària.

08/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris