X

La solidaritat amb una escola de l’Índia fa córrer els més petits del CIDE

Uns 3.000 participants han pres part en la cursa, i han aconseguit recaptar 11.000 euros

09/05/2021

La solidaritat amb una escola de l’Índia fa córrer els més petits del CIDE

Han estat el més petits que han motivat els adults en aquesta cursa solidària.

La pandèmia i les restriccions han tornat a afectar la tradicional cursa solidària del CIDE, sempre multitudinària. Però això no vol dir que no s’hagi celebrat i complert l’objectiu. De fet, aquells que ho han volgut han pogut fer esport i col·laborar per una causa solidària: ajudar a recaptar doblers per una escola a l’Índia. L’objectiu era arribar als 11.000 euros. Una fita aconseguida gràcies a centenars de persones.

Els més menuts del col·legi CIDE, de Palma, han estat molt engrescats per aquest motiu. I ho han fet la mar de bé, perquè entre tots i totes han corregut, caminat, o colcat en bicicleta per sumar quilòmetres i arribar de les Balears a Annantapurk.

La cursa no ha estat multitudinària presencialment com era fins fa 2 anys, però cadascú ho ha fet al seu redol, i després ho han penjat a les xarxes. Han estat més de 500 inscripcions, però moltes d’elles agrupen famílies, així que es calculen uns 3.000 participants.

La cursa és una activitat clàssica del CIDE, però enguany ha coincidit el Festival l’Art i de la ciència virtual i amb el dia del Parlament Europeu, i els alumnes de totes les edats han fet coreografies i altres activitats audiovisuals. En aquest sentit, aquest centre palmesà fa feina per ser Escola Ambaixadora del Parlament Europeu.

09/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris