X

Setena setmana sense cap contagi entre els docents de les Balears

Salut s'ha notificat un mort més, un home de 67 anys que estava ingressat a l'UCI a Mallorca

10/05/2021

Setena setmana sense cap contagi entre els docents de les Balears

Començam la setmana amb gairebé el doble de curats que de nous contagis. Aquest dilluns Salut ha notificat 35 nous casos de contagis i 59 altes. Avui s’ha notificat un mort més, un home de 67 anys que estava ingressat a l’UCI a Mallorca. L’acumulat ja arriba a les 830 persones. Amb tot, els casos actius baixen i avui freguen els 1.200 casos.

Avui és la setena setmana sense cap cas de contagi entre els docents de les Balears. Davalla també la xifra d’alumnes amb PCR positiva, passant dels 79 als 59. La majoria d’aquests estudiants, asseguren a Educació, s’han contagiat fora dels centres. Puja en canvi el nombre de grups en quarantena. Ara mateix en són 18, 17 declarats aquesta mateixa setmana. No n’hi havia tants des de mitjan mes de febrer. Avui dia, ja hi ha vacunats 18.700 docents a les Illes.

La incidència acumulada a 14 dies a les Illes Balears se situa en els 59,68 casos per a cada 100.000 habitants. La de 7 dies se situa en 26. La taxa de positivitat se situa en l’1,56.

“El virus no ha desaparegut. Continua entre nosaltres. Tot depèn de les mesures que prenguem en el nostre dia a dia. Tots hem vist les imatges d’aquest cap de setmana”, ha recordat aquest dilluns en roda de premsa el portaveu del Comitè de Malalties Infeccioses, Javier Arranz.

10/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris