X

Passen a disposició judicial els detinguts per l’apunyalament de dissabte a Platja de Palma

Són tres homes de nacionalitat italiana, un d’ells ferit greu a Son Espases, i un espanyol

10/05/2021

Passen a disposició judicial els detinguts per l’apunyalament de dissabte a Platja de Palma

Aquest dilluns passen a disposició judicial els detinguts per l’apunyalament dissabte a Platja de Palma. Són tres homes de nacionalitat italiana, un d’ells ferit greu a Son Espases, i un espanyol.

Els fets varen tenir lloc dissabte horabaixa quan dos veïnats de l’Arenal, els dos italians, van discutir segons sembla per l’ocell que tenia un d’ells. Aquest va arribar a amenaçar l’altre amb una pistola d’aire comprimit. Poc després, l’altre es va personar de nou al domicili, en aquesta ocasió acompanyat pel seu germà, també italià, i per un amic de nacionalitat espanyola. Els tres anaven armats amb ganivets.

Allà tengué lloc una nova discussió, que acabà quan l’inquilí va prendre la navalla d’un dels visitants, i la clavà a un d’ells perforant-li el pulmó. Els tres visitants han estat detinguts per temptativa d’homicidi, inclòs el ferit, mentre que l’autor de la ganivetada ha estat arrestat per un delicte de lesions i amenaces. A més, també imputen a un dels italians per reclamació judicial, ja que constava una requisitòria d’un jutjat de Palma.

10/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris