X

Es podria allargar la temporada fins a la tardor?

El mercat britànic és més reticent per mor les prohibicions derivades de la Covid

12/05/2021

Es podria allargar la temporada fins a la tardor?

La presidenta del Govern, Francina Armengol continua mantenint trobades amb els principals actors del sector turístic alemany per posicionar les Balears com a destinació segura. Segons Armengol, a Alemanya es valora de manera positiva la feina contra la covid i les Balears continuen sent una destinació preferent.

L’associació alemanya d’agències de viatges i el turoperador TUI coincideixen amb el Govern en la necessitat d’allargar la temporada turística fins a la tardor. Així ho han manifestat en les reunions que han mantengut avui a Berlín la presidenta Armengol i el conseller de Turisme.

Els turoperadors germànics es mostren convençuts que les Baleares coninuaran essent la primera destinació per al turisme alemany. I han elogiat les mesures de seguretat de l’arxipèlag.

En canvi, segons el sector, el mercat britànic presenta pitjors perspectives. Des que la setmana passada el Govern del Regne Unit va assignar a les Balears el semàfor groc, s’han desviat reserves. Segons fonts de Logitravel, s’han disparat les vendes a destinacions competidores com Portugal, Malta i Grècia. Petits i mitjans hotels de PIMEM han criticat que tant al Govern balear com l’executiu central els ha faltat determinació diplomàtica a l’hora de defensar les bones dades de contagis de les Balears. Malgrat les declaracions d’avui de la ministra Reyes Maroto, fonts de turoperadors i hotelers no esperen turisme britànic fins a finals de juny o juliol.

12/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris