X

Continua ferit greu el treballador cremat per l’explosió d’un quadre elèctric a un hotel de Platja de Muro

La deflagració ha provocat un incendi a l'establiment turístic

11/05/2021

Continua ferit greu el treballador cremat per l’explosió d’un quadre elèctric a un hotel de Platja de Muro

Un treballador de manteniment roman ingressat greu a l’UCI de Son Espases després d’haver esclatat el quadre elèctric que manipulava a un hotel de Platja de Muro. L’explosió que li ha causat les ferides també ha provocat un incendi a diferents espais de l’establiment que ha generat una densa fumerada.

Segons els serveis d’emergència, l’operari manipulava un dels quadres elèctrics de l’establiment en el moment de l’explosió. La deflagració li ha causat cremades de segon grau a la cara, el coll i els braços, i després de rebre els primers auxilis ha estat traslladat en estat greu a l’hospital de Son Espases. Els tècnics investiguen ara per què s’ha produït l’accident, que alhora ha provocat un incendi. Tota la planta soterrani s’ha cremat i una espesa columna de fum negre sortia per les finestres de la façana de l’hotel.

Per apagar el foc s’han hagut de desplaçar unitats dels parcs de Bombers d’Alcúdia, Inca i Artà, i per mor de la complexitat de l’espai i els aparells que s’hi han vist afectats, ha estat difícil controlar les flames.

Per sort, l’hotel està tancat al públic i no se n’ha hagut de desallotjar cap client, només alguns treballadors que preparaven l’establiment per a la reobertura i que han resultat il·lesos.

11/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris