X

El primer partit del Mallorca post-pandèmia: 4.086 espectadors i sorteig de les entrades

13/05/2021

El primer partit del Mallorca post-pandèmia: 4.086 espectadors i sorteig de les entrades

El RCD Mallorca ha publicat una sèrie d’informacions per als aficionats que vulguin anar aquest diumenge al partit que jugarà contra l’Alarcón després que el govern espanyol va autoritzar ahir dimecres que el públic pot tornar als estadis en les comunitats amb fase 1 de pandèmia, com són les Balears:

– L’aforament del Visit Mallorca Estadi, tenint en compte la normativa de cabuda màxima del 30% i el metre i mig de distància que ha d’haver-hi entre assistents al seu voltant, permet l’entrada de 4.086 espectadors.

– L’abonat del RCD Mallorca podrà optar a aquesta entrada a través del portal de l’abonat (ha d’estar donat d’alta) mitjançant la seva inscripció per a participar en un sorteig que es realitzarà davant notari.

– Els abonats menors de 14 anys no poden optar a la seva entrada al tractar-se d’un sorteig individual i, per edat, aquest col·lectiu necessita entrar acompanyat a l’estadi segons la llei que regula l’assistència als espectacles públics.

– Els abonats podran accedir al sorteig segons la zona de l’estadi en la qual tinguin el seu seient-

– El fons sud acollirà als abonats inscrits en el sorteig que no hagin pogut accedir a la seva zona.

– Una vegada s’obri el termini d’inscripció, els abonats tindran fins a aquest dissabte 15 de maig a les 08.00 hores per a realitzar la seva inscripció per al sorteig.

– El sorteig es realitzarà a les 10.00 hores d’aquest mateix dissabte.

– El dissabte, a partir de les 12.00 hores, els agraciats rebran un mail amb un link en el qual hauran de confirmar la seva assistència, triar seient (no té relació amb el qual apareix en l’abonament) i acceptar les condicions relatives a la seguretat de l’estadi segons la normativa del COVID (indispensable segons el protocol sanitari de la Lliga).

– Després del procés de confirmació i acceptar-ne les condicions, l’abonat podrà descarregar-se l’entrada o imprimir-la.

– El club informarà dels temps d’accés a l’estadi segons la zona assignada complint el protocol de seguretat i sanitari (gel desinfectant i control de temperatura).

– Les entrades seran nominals i, en accedir al camp, tots els assistents hauran de portar amb si el seu DNI per protocol de seguretat i sanitari (màscara FFP2 obligatòria).

– En finalitzar el partit, els espectadors seguiran les instruccions dels voluntaris per a abandonar el camp amb les pertinents mesures de seguretat

13/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris