X

Els neerlandesos ja poden viatjar a Balears sense necessitat de PCR negativa quan retornin al seu país

Això després que el Govern dels Països Baixos ha col·locat les Illes en la llista de regions amb baixa incidència del coronavirus

14/05/2021

Els neerlandesos ja poden viatjar a Balears sense necessitat de PCR negativa quan retornin al seu país

A partir d’avui dissabte, els ciutadans dels Països Baixos podran viatjar a les Balears i també a les Canàries. Així ho ha anunciat l’ambaixador neerlandès a Espanya, Jan Versteeg, a través del seu compte de Twitter. Els turistes dels Països Baixos ja no hauran de presentar una PCR negativa ò guardar una quarantena quan retornin al seu país. Això després que el Govern neerlandès ha col·locat els dos arxipèlags en la llista de regions amb baixa incidència del coronavirus. Això sí, quan aquests turistes entrin a la nostra comunitat, hauran de presentar una PCR negativa tal com marca la normativa espanyola.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha destacat aquest fet com “una passa més cap a la reactivació”, resaltant la importància que té de cara a la recuperació turística; ho ha relacionat amb el compromís de la ciutadania en el compliment de les restriccions.

14/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris