X

Ja es poden demanar els bonus turístics de 100 euros per viatjar entre Illes

El Govern consigna el primer milió dels 2 previstos inicialment per a fomentar el turisme intern 

21/05/2021

Ja es poden demanar els bonus turístics de 100 euros per viatjar entre Illes

/EFE


PDF | El BOIB publicat dijous sobre els requisits per demanar els bonus turístics de 100 euros

El Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) publicava el dijous el detall dels bonus turístics de 100 euros per viatjar entre Illes. El Govern consigna 1 milió d’euros per a aquest bonus, dels 2 que va anunciar incialment.

Aquest pla cerca fomentar el turisme intern dels balears, amb un màxim de 100 euros per persona i el requisit de passar almanco dues nits a establiment turístic d’una altra illa. Entraran en vigor el 15 de juny i duraran fins el 15 de novembre, però no es podran utilitzar durant el juliol i l’agost.

A partir del divendres els residents balears ja poden sol·licitar aquests 100 euros. Per poder beneficiar-se’n, els sol·licitants hauran d’inscriure’s a la plataforma habilitada i complir una sèrie de requisits, com estar empadronat a les Balears i estar al corrent del pagament d’impostos.

Les sol·licituds seran ateses per rigorós ordre d’entrada. La subvenció és per a estades a una altra illa, d’un mínim de dues nits i que es reservin a través d’agències de viatges col·laboradores del programa.

El Govern tendrà fins a 6 mesos per pagar i ho farà a la persona sol·licitant. El pressupost és d’un milió d’euros, la qual cosa suposa que de moment se’n podran beneficiar un màxim de 10.000 persones. Turisme assegur a IB3 Notícies que preveu ampliar la convocatòria enguany fins a 2 milions.


La web del Govern per a demanar els bonus turístics

21/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris