X

El Consell d’Eivissa forma a policies locals per reforçar la lluita contra l’intrusisme en el transport

La institució insular vol millorar la coordinació amb els ajuntaments de cara a l'inici de la temporada turística

26/05/2021

El Consell d’Eivissa forma a policies locals per reforçar la lluita contra l’intrusisme en el transport

Per reforçar la lluita contra l’intrusisme en el transport a Eivissa el Consell imparteix cursos de formació a policies locals de l’illa. Esperen millorar lo coordinació entre les intitucions i les forces de seguretat.

És una formació pràctica en la qual es fan controls a empreses de transport i s’informa els agents de la Policia Local i Guàrdia Civil, sobretot, de l’ús correcte del tacògraf, el dispositiu que registra els temps de conducció, descans, velocitat i distància recorreguda. L’ús del tacògraf és obligatori per als vehicles amb més de 9 places o que pesin més de 3.500 quilograms.

El Consell d’Eivissa només té tres inspectors de Transports per combatre l’intrusisme de tota l’illa. Enguany, la institució ha creat la figura de l’auxiliar d’inspecció, que estarà dotat amb tres agents més. Entre les seves funcions, també està el control del transport públic i escolar, l’intrusisme en el transport de mercaderies i viatgers, el pesatge i l’ús del tacògraf.

El departament de Transports de la institució eivissenca ja treballa amb vista al començament de temporada que s’espera amb molt més moviment que el que hi va haver l’estiu del 2020.

26/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris