X

Així serà la prova pilot de les discoteques d’Eivissa: 2.000 persones i fins a les 3 de la matinada

Caurà en divendres, el 25 de juny o el 2 de juliol. L'entrada serà gratuïta i els professionals considerats essencials durant la pandèmia hi tendran preferència

03/06/2021

Així serà la prova pilot de les discoteques d’Eivissa: 2.000 persones i fins a les 3 de la matinada

Ushuaïa és un dels locals triats per a fer la prova pilot de l'oci nocturns d'Eivissa.

La prova pilot de l’oci nocturn d’Eivissa caurà en divendres, el 25 de juny o el 2 de juliol. L’aforament serà de 2.000 persones i els professionals considerats essencials durant la pandèmia tendran preferència a l’hora d’assistir-hi. Hi ha dos locals previstos: Ushuaïa i el Hard Rock. Ambos propietat del grup Palladium.

El fet és que al Consell interterritorial d’ahir es va acordar que les discoteques obrissin fins a les 3 de la matinada a les comunitats autònomes amb millors xifres, com les Balears. Però el Govern ha confirmat que a les Illes, de moment, l’oci nocturn seguirà igual (tancat) fins que acordin una data d’obertura.

En aquest sentit, l’oci nocturn d’Eivissa està d’acord en obrir amb restriccions, però considera que igualment “les mesures d’obertura són insuficients”, explica el gerent de l’Associació d’Oci Nocturn d’Eivissa, José Luís Benítez. “Amb només dues hores de marge per guanyar doblers, és impossible”, assegura.

Amb tot, l’acord aprovat el consell interterritorial és de màxims i permet a les comunitats ser més restrictives.

03/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris