X

Èxit de participació a Menorca durant la ruta de l’hamburguesa

L'únic requisit era utilitzar com a ingredient la carn de vaca vermella menorquina

14/06/2021

Èxit de participació a Menorca durant la ruta de l’hamburguesa

50 restaurants de Menorca han ofert durant aquesta setmana un plat tan clàssic i a la vegada versàtil com és l’hamburguesa. Per a l’ocasió, cada cuiner n’ha fet una interpretació diferent… però totes elles tenen un denominador comú: la carn Vermella Menorquina. Es tracta d’una ruta, impulsada per Cómete Menorca, que té l’objectiu de donar a conèixer les qualitats d’aquesta raça autòctona.

La carn de Vermella Menorquina és la protagonista de la nova iniciativa de Cómete Menorca. Amb la col·laboració de l’Associació de Ramaders i Ramaderes de Bestiar Boví de Raça Menorca, en promouen el consum a través d’una ruta a la qual s’han adherit mig centenar d’establiments. La temàtica… l’hamburguesa, que permet una interpretació diferent de cada un dels cuiners.

Per això, per exemple, a Es Forn de Torre Solí Nou s’han decantat per una hamburguesa tradicional acompanyada de bacó i una salsa secreta. L’objectiu és atracar, d’una manera assequible, la carn de la raça autòctona al gran públic perquè es coneguin les seves qualitats.

Els establiments que s’han afegit a la iniciativa es reparteixen per tot Menorca i les seves elaboracions s’han pogut tastar fins aquest diumenge.

14/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris