X

El sentit únic al port de Maó no serà una realitat aquest estiu

L'Ajuntament, però, manté l'acord d'aplicar els canvis una vegada acabi la temporada

17/06/2021

El sentit únic al port de Maó no serà una realitat aquest estiu

Maó posposa l’establiment d’un sentit únic de circulació al port durant aquest estiu, però manté l’acord d’implementar-ho una vegada acabi la temporada.

L’Ajuntament de Maó renuncia a aplicar els canvis de circulació previstos al port aquest estiu i mantindrà el doble sentit, almanco durant aquesta temporada. El consistori havia d’implementar el sentit únic al port de Maó, entre Ses Voltes i la Costa d’en Reynés, una vegada entrés en funcionament el nou ascensor. Però el fet que s’hagi retardat fins a l’inici de la temporada turística l’entrada en funcionament del nou ascensor, ha obligat a l’Ajuntament a posposar aquests canvis.

Des del consistori consideren que ara no és el moment idoni per executar els canvis. Per tant, de moment, descarten eliminar un dels carrils en el tram entre la Costa de en Reynés fins a la Sa Costa de Ses Voltes i poder així ampliar terrasses aquesta temporada.

El projecte de pacificació del passeig i la restricció del trànsit rodat manté dividits comerciants, restauradors i vesins de la ciutat.

17/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris