X

Els misteris de la posidònia a l’aula

Els alumnes de sisè de primària del CEIP Gabriel Comas i Ribas d'Esporles s'han convertit en investigadors gràcies al projecte "Posidònia a l'aula"

19/06/2021

Els misteris de la posidònia a l’aula

Els alumnes de sisè de primària del CEIP Gabriel Comas i Ribas d’Esporles s’han convertit en investigadors gràcies al projecte “Posidònia a l’aula”. Una forma diferent i interactiva d’aprendre la professió descobrint els misteris que amaga aquesta planta tan important per la Mediterrània. El projecte va néixer l’any 2015 al municipi i ara ja s’ha estès arreu de Mallorca.

És una de les troballes que na Clàudia i els seus companys han fet durant l’observació. Pipeta en mà, analitzen la fauna que viu a la posidònia, la identifiquen i la documenten.

En cas de no identificar l’espècie, poden enviar una fotografia a una investigadora de l’IMEDEA perquè els ho aclareixi. I és que l’activitat forma part del projecte “Posidònia a l’aula” que diferents escoles de les Illes tenen en marxa en col·laboració amb l’IMEDEA. Una experiència per formar nous investigadors, i perquè coneguin, de primera mà, la importància de la posidònia.

Per no perdre-se’n detall, tenen un aquari amb posidònia a l’aula. Així poden descobrir cada dia què amaga aquesta planta.

19/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris