X

Antonio Vadillo: “Veig molt difícil que torni Miguelín”

El tècnic del Palma Futsal ha passat pels micròfons d'IB3 Ràdio per valorar la temporada

21/06/2021

Antonio Vadillo: “Veig molt difícil que torni Miguelín”

El tècnic del Palma Futsal ha passat pels micròfons d’IB3 Ràdio per valorar la temporada. Una temporada en la que el conjunt mallorquí ha quedat eliminat a la primera ronda de la Copa del Rei i també als quarts de final de la Copa d’Espanya. Ha perdut també a una semifinal molt igualada del play off pel títol de lliga davant el Barça. Això sí, ha aconseguit quedar a la segona posició a la lliga.

Amb aquesta, són ja cinc les semifinals que ha disputat el Palma Futsal en la lluita pel títol de lliga i mai no ha arribat a la gran final. Les tres darreres de forma consecutiva. Tampoc no ha aconseguit mai classificar-se per el partit decisiu de la Copa d’Espanya. El palmarès del Palma Futsal només compta amb una final disputada. Va ser l’any 2016 a Sevilla. Partit que va perdre a la pròrroga davant ElPozo Múrcia per 3 a 2.

Per a la temporada que ve, el mallorquí Miguelín té l’oferta damunt la taula de tornar a Palma. Vadillo diu que seria un bon fixatge però veu molt complicat que el jugador signi finalment amb el Palma.


Torna escoltar aquí l’entrevista completa

 

21/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris