Anglaterra, classificada com a primera de grup

Croàcia i República Txeca passen a vuitens com a segona i tercera de grup, respectivament

23/06/2021

Anglaterra i la República Txeca botaven a la gespa de Wembley amb el lideratge del grup D en joc. Un privilegi que serà per als britànics. Els de Gareth Southgate varen sortir a les totes. Al minut 2, Raheem Sterling ja avisa, però el seu xut es troba amb la fusta. La segona gran ocasió també seria per al jugador del City, que aquesta vegada no desaprofita l’assistència de Grealish. Rematada de cap per enviar la pilota al fons de la xarxa i decidir el matx. Anglaterra jugarà els vuitens contra un tercer de grup. Precisament com a tercer es classifica la República Txeca.

Ho fa a conseqüència de la victòria per 3 a 1 de Croàcia davant Escòcia. Un resultat determinant, ja que tot i l’empat a punts i golaveratge, els croats acaben segons per davant els txecs gràcies als gols a favor. Vlasic, al minut 17, en marca el primer del vespre. McGregor al 42 empata el duel amb un xut potent des de la frontal de l’àrea. A la segona part, Modric va guanyar el partit. Primer, amb un gol marca de la casa amb l’exterior de la cama dreta. I més tard, al minut 77, assistint Ivan Perisic des del córner. Escòcia queda eliminada, mentre que Croàcia s’enfrontarà als vuitens de final contra el segon classificat del grup d’Espanya.