X

Mavi Garcia ha lluitat per una medalla olímpica

La mallorquina, que ha acabat a la dotzena posició, ho ha intentat a 3 quilòmetres de la meta

25/07/2021

Mavi Garcia ha lluitat per una medalla olímpica

La mallorquina Mavi Garcia ha lluitat per aconseguir medalla a la prova de ciclisme en ruta. A poc més de tres quilòmetres de meta, amb l’or ja impossible per una escapada, ha seguit Van der Breggen per optar a penjar-se un dels altres dos metalls. Finalment, ha entrat en la dotzena posició.
Mavi García s’ha estrenat als Jocs de Tòquio amb un resultat agredolç. La mallorquina ha debutat a la cita olímpica amb 37 anys en la primera de les dues proves que disputarà. La cursa ha quedat marcada de ben prest per una escapada que ha arribat a gaudir de 10 minuts d’avantatge. La mallorquina s’ha situat des de l’inici en les primeres fileres del pilot persegudor en una carrera marcada per la vigilància a les favorites. Mavi ha mantengut les opcions d’aconseguir medalla fins al tram final. A falta de 3 quilòmetres, la ciclista ha entrat a l’atac per la plata o el bronze perseguint Van der Breggen, però Van Bleuten les ha passades a totes dues. La victòria ha estat per a l’austríaca Anna Kiesenhofer, la única supervivent de l’escapada inicial.
La mallorquina ha creuat la meta amb el gruix del pilot i ha mantengut les opcions de diploma fins al darrer moment. Finalment, Mavi García ha arribat en dotzena posició en la seva estrena al Jocs. La següent prova per a la mallorquina és la contrarellotge de dimecres. L’ anècdota de la cursa ha estat l’arribada de Van Vleuten, l’holandesa ha pensat que era or, en lloc de plata.

25/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris