X

Armengol plantejarà a la Conferència de Presidents que es demani el certificat COVID

L'objectiu és incentivar la vacunació i minvar els contagis

25/07/2021

Armengol plantejarà a la Conferència de Presidents que es demani el certificat COVID

No fa ni un més que el passaport covid està en vigor a la Unió Europea i alguns països ja han ampliat la seva funció inicial de control de mobilitat entre territoris. L’objectiu principal és incentivar la vacunació en plena 5 onada de la pandèmia.

A Espanya, Galícia és la primera regió que només permet l’entrada a l’hostaleria a tots els que tenen passaport covid, i les Canàries ho faran a partir de demà.

Amb els estralls que està causant la variant delta a territoris que depenen del turisme, el Govern de les Illes Balears posarà sobre la taula aplicar la mateixa mesura de control a la conferència de presidents de divendres que ve.

A Salamanca, la presidenta Armengol coincidirà amb la seva homòloga a Madrid, Isabel Díaz Ayuso. La tensió entre ambdues presidentes ha pujat de temperatura aquest cap de setmana després de les crítiques d’Ayuso a les Balears per les restriccions durant la pandèmia. La resposta d’Armengol ha estat contundent.

El passaport covid pot certificar que s’està vacunat contra el virus, que s’ha passat la malaltia o una prova negativa realitzada en les últimes 72 hores.

25/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris