X

Es disparen les cancel·lacions d’alemanys, mentre els britànics estan pendents d’una quarantena probable

El Govern del Regne Unit ha decidir si augmenta el nivell de risc a color taronja plus, cosa que obliga els vacunats també a aïllar-se

28/07/2021

Es disparen les cancel·lacions d’alemanys, mentre els britànics estan pendents d’una quarantena probable

Segons el turoperador alemany DER Touristik no entren noves reserves d'ençà de l'anunci de la quarantena.

La classificació d’Espanya com a zona d’alt risc, per part del Govern d’Angela Merkel, fa caure les reserves d’alemanys per viatjar a les Illes. Els turistes que no estiguin vacunats, en tornar al seu pais, hauran de fer quarantena de 10 dies. El turoperador alemany DER Touristik afirma que a banda de no entrar noves reserves, el nombre de cancel·lacions s’ha disparat.

“Hi ha famílies que ara no volen passar les seves vacances a les Balears, no perquè tenguin por de la situació sanitària de la destinació, sinó perquè els nins hauran de fer quarantena quan arribin a Alemanya”, ha dit avui al Consolat,i després de reunir-se amb Armengol,  Sven Schikarsky, director de producte DER Touristik.

Segons Sven Schikarsky, director de producte DER Touristik, “la preocupació és la quarantena dels infants”.

Color taronja plus del Regne Unit

Pel que fa al mercat britànic, Espanya i les Illes Balears estan a l’espera d’una possible pas del color taronja al color taronja plus del semàfor de viatges. Això suposaria que tots els turistes britànics, inclosos el que estiguin vacunats amb la pauta completa, haurien de fer quarentena en tornar a casa.

Seria la segona passa enrera, ja que el passat 19 de juliol l’arxipèlag ja va passar de la llista verda a la taronja per l’augment de la incidència de la Covid.

D’altra banda, el Govern britànic ha autoritzat que els turistes de la Unió Europea i el Estats Units, provinents de zones taronja, i amb vacunació completa no facin quarantena quan visitin el Regne Unit. Una noticia molt ben valorada per part del turisme anglès.

28/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris