X

Primera jornada de vacunació sense cita prèvia als centres de salut de Menorca: 114 dosis administrades

Entre les persones que han rebut la vacuna, a més d'alguns residents, la majoria eren treballadors desplaçats a l'illa

28/07/2021

Primera jornada de vacunació sense cita prèvia als centres de salut de Menorca: 114 dosis administrades

L’Àrea de Salut de Menorca fa una valoració positiva de la primera jornada extraordinària de vacunació sense cita prèvia a diferents centres de salut. Aquest dimecres ja s’han administrat 114 dosis; 55 a Sant Lluís, 35 a Es Mercadal i 24 a Es Migjorn Gran. Entre les persones que han rebut la la vacuna, a més d’alguns residents, la majoria eren treballadors desplaçats a Menorca i que, fins ara, no havien aconseguit una cita per vacunar-se. En sentim alguns:

L’objectiu de la campanya, que continua dijous i divendres a la resta de centres de salut, és apropar el procés de vacunació a tothom i aprofitar les milers de dosis que l’Àrea de Salut té disponibles i, al mateix temps, contrarestar la baixada de cites que s’ha detectat als punts de vacunació massiva de Maó i Ciutadella.

Dijous és el torn dels centres de Es Castell, Alaior i Ferreries i divendres, el de Fornells i Sant Climent. A cada una d’aquestes unitats s’han previst un centenar de vacunes i, si s’esgoten, el mateix procés es podria tornar a organitzar la setmana que ve. Salut tampoc descarta posar en pràctica aquesta estratègia a la resta d’illes.

28/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris