X

La batlessa d’Esporles, Maria Ramon, optarà a ser la candidata de Més per Mallorca el 2023

De moment, és l'única que ha fet la passa però es descarta una candidatura de consens

05/08/2021

La batlessa d’Esporles, Maria Ramon, optarà a ser la candidata de Més per Mallorca el 2023

Després de setmanes d’especulacions, finalment la batlessa d’Esporles, Maria Ramon, ha confirmat que es presentarà a les primàries de Més per Mallorca per ser la candidata autonòmica del partit el 2023. Mestra de professió, Ramon va debutar en la política local ara fa 10 anys i el 2015 va accedir a la batlia. Un càrrec que va revalidar per majoria absoluta en les darreres eleccions. Segons ha explicat aquest dijous durant la seva presentació a Ca n’Alcover, l’experiència municipal l’ha encoratjada a fer aquesta passa.

Entre les prioritats del seu projecte polític ha destacat l’accés al mon laboral dels joves, el feminisme i la recerca d’un model econòmic alternatiu al turisme. Tot, ha assegurat, “per liderar un projecte plural i acvonseguir que Més per Mallorca sigui la casa de les esquerres”.

Previsiblement, no serà l’única candidata a les primàries que tendran lloc el proper 24 d’octubre. També sonen amb força el batle de Deià, Lluís Apesteguia i el de Manacor, Miquel Oliver. Tanmateix, Ramon confia “que serà un procés tranquil i sense conflictes”.

05/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris