X

La filòloga Josefina Salord rep el Premi Maria Lluïsa Serra-Taula d’Or

El guardó reconeix la seva "contribució a la investigació i difusió de la literatura i les èpoques de Menorca poc conegudes"

06/08/2021

La filòloga Josefina Salord rep el Premi Maria Lluïsa Serra-Taula d’Or

El Consell Insular de Menorca ha lliurat el Premi Maria Lluïsa Serra-Taula d’Or d’enguany a la filòloga Josefina Salord. Excoordinadora de l’Institut Menorquí d’Estudis (IME), acabada de jubilar, Salord és membre fundadora de l’entitat i ha estat vinculada a l’Ateneu de Maó, el Cercle Artístic de Ciutadella, la Revista Menorca, la Universitat Catalana d’Estiu i a la Universitat de les Illes Balears (UIB), entre d’altres.

Llicenciada en filologia romànica i filologia catalana i Catedràtica de Batxillerat, Josefina Salord ha centrat la seva tasca en la història cultural i literària menorquina mitjançant nombrosos estudis i articles sobre els moviments i grans figures de la Il·lustració, la Renaixença i el Noucentisme.

Una feina per la qual dijous capvespre va rebre, al claustre del Museu de Menorca, un premi que el Consell de Menorca justifica per la seva “contribució a la investigació i difusió de la literatura i les èpoques de Menorca poc conegudes”.

06/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris