X

Tolo Gili presenta la seva candidatura a president d’El PI

L'actual secretari general del partit ha destacat que els valors del partit són l'autogovern, la defensa del territori, la llengua i aconseguir més finançament

13/08/2021

Tolo Gili presenta la seva candidatura a president d’El PI

La batlessa de Porreres i actual portaveu d'El Pi, Xisca Mora; i l'actual secretari general i candidat a la presidència, Tolo Gili, amb el batle de Felanitx, Jaume Montserrat. (Europapress)

L’actual secretari general del PI-proposta per les Illes, Tolo Gili, ha presentat aquest divendres la seva candidatura a president de la formació, amb l’objectiu de “canviar una mica la direcció del partit i modernitzar-lo”. Gili ha assegurat que fa falta reforçar El PI i que és el moment que s’acabin les diferències i el debat sobre els bàndols en el partit. Així, ha assenyalat que el seu equip serà integrador i que “tots aquells que vulguin aportar i defensin els valors del PI seran benvinguts”.

En aquest sentit, ha proposat que el president no pugui ocupar càrrecs públics, “perquè ha de centrar totes les seves energies a dirigir el partit”. Ara com ara la mesura no s’estendrà a la resta de membres de la directiva; no obstant això, sí que vol que l’equip “se centri a gestionar la formació”.

De moment, li acompanyaran en la candidatura la batlessa de Porreres i actual portaveu del PI, Xisca Mora, i el batle de Felanitx, Jaume Montserrat. Tots dos ostentaran el càrrec de vicepresident i la seva elecció respon a una defensa del “municipalisme, en el qual resideix la força del partit”.

Així, Gili ha recordat que els valors del partit són l’autogovern, la defensa del territori, la llengua i aconseguir més finançament “per a solucionar els mals que imperen a les Balears”. Per això, el seu gran objectiu continuarà sent “aconseguir una veu a Madrid, però centrats en les Illes”.

13/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris