X

El Festival Cranc de Menorca tanca la cinquena edició amb èxit de públic i voluntat de continuïtat

El festival viurà la seva cloenda avui diumenge capvespre amb l'actuació de Guillem Soldevila al Far de Cavalleria

05/09/2021

El Festival Cranc de Menorca tanca la cinquena edició amb èxit de públic i voluntat de continuïtat

El Cranc Illa de Menorca Festival celebra la seva jornada de cloenda a les 19 hores amb l’actuació gratuïta del cantautor menorquí Guillem Soldevila al Far de Cavalleria, al terme des Mercadal. Un Festival que, amb les entrades esgotades, ha omplert d’energia l’escenari principal: El Claustre del Carme de Maó.

La cinquena edició del Festival ha comptat amb un potent cartell d’artistes de l’escena independent. Després de la prèvia amb Los Planetas, a mitjans del mes d’agost al Teatre Principal, al Claustre del Carme de Maó hi han actuat des de dijous artistes com Javier Mena, Joe Crepúsculo, Bronquio, La Terremoto de Alcorcón, Novedades Carminha o Derby Motoreta’s Burito Kachimba, entre d’altres. Uns creadors i intèrprets que han aconseguit una química especial amb el públic i que la diversió hagi estat un camí de doble sentit.

El Festival ha hagut de conviure, aquesta edició, però també l’anterior, amb les restriccions antiCovid. Una organització complicada, però que deixa lliçons pel futur, segons han explicat els seus codirectors, Dani Herbera i Esteve Torres.

El festival enguany ha incorporat novetats com el Canal de YouTube Cranc TV i que es destina el tres per cent de les entrades a la Fundació Menorca Preservation, a més d’altres iniciatives com facilitar l’accés a persones amb discapacitat. També ha comptat amb el suport d’IB3 com a mitjà col·laborador que ha emès dos programes especials des del Claustre del Carme per Ib3 Ràdio i els canals digitals d’Ib3 Música.

05/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris