X

Una ballarina i un ballarí mallorquins, campions mundials a la Dance World Cup

Són Xesca Mas i Tomás Sanza, alguns dels ballarins de l'acadèmia On Stage guardonats al certàmen internacional

08/09/2021

Una ballarina i un ballarí mallorquins, campions mundials a la Dance World Cup

La Dance World Cup és una de les competicions de dansa més importants a l’àmbit internacional. D’entre més de 3.000 ballarins de 38 països diferents, Mallorca s’ha guanyat el seu lloc. I és que l’Acadèmia On Stage del Molinar, ha tornat amb dos campions del món. Però no han estat els únics guardons.

Tot just fa un any que Xesca Mas competeix en dansa. Però sembla que el seu talent és innat. Ha quedat campiona del món en la categoria Contemporani Sènior. Ho ha fet amb Memory, una peça que tracta la superació personal. I ella, sens dubte, s’ha superat.

Ona Real també ha participat a la Dance World Cup. Ha aconseguit una de les 10 millors posicions en la categoria de ballet clàssic, una de les més exigents.

Tomás Sanza ha estat campió mundial en Contemporani sènior masculí. Paula Rosselló, cinquena en ball modern. I el duet de Carmina Burana ha aconseguit el quart lloc en contemporani.

I és que un any més l’Acadèmia On Stage torna carregada de trofeus. Ara continua la feina, la disciplina. Per aconseguir un any més, que la Dance World Cup estigui coronada per illencs.

08/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris