X

L’activista Karen Killeen manté la vaga de fam a Eivissa contra el canvi climàtic

Prop de 400 persones de tot el món participen en el 'Dejuni Global per la Terra' d'Extinction Rebellion

10/09/2021

L’activista Karen Killeen manté la vaga de fam a Eivissa contra el canvi climàtic

L'activista irlandesa, establerta a Eivissa, Karen Killeen

Avui fa dues setmanes que l’activista Irlandesa, establerta a Eivissa, Karen Killeen es va posar en vaga de fam. Forma part d’Extinction Rebellion, el moviment ecologista internacional que mira de forçar els Governs de tot el mon, perquè redueixin les emissions de diòxid de carboni. De les 40 persones que es van sumar a Espanya, a aquest “Dejuni Mundial”, Killeen és una de les dues que encara manté la vaga de fam.

Prop de 400 persones de tot el món participen en el ‘Dejuni Global per la Terra’ d’Extinction Rebellion. Karen Killeen, vesina d’Eivissa, és una de les dues persones a tot Espanya que continua dejunant 14 dies després de començar la protesta.

L’acció de Karen es repeteix a 23 països. Tot enfocat a impedir que els interessos econòmics de les grans multinacionals, de la mà dels polítics, passin gairebé sempre per damunt de criteris científics de sostenibilitat ambiental. “El nostre sistema actual no és sostenible, de creixement continu, destruint el planeta perquè uns quants es facin molt rics. Això està acabant amb la vida del planeta”, explica Karen.

Cada nit de les darreres dues setmanes, l’activista irlandesa explica als turistes i vesins del port d’Eivissa els motius de la seva vaga de fam.

Extincition Rebellion considera clau a Espanya la pròxima assemblea ciutadana sobre els reptes del canvi climàtic que ha de posar en marxa el Ministeri de Transició Ecològica.


El grup ecologista ‘Extinction Rebellion’ bloqueja l’entrada de l’edifici de la Borsa de Valors de Londres
‘Rebellion’ contra el canvi climàtic

10/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris