X

Els menors de fins a 16 anys ja tenen ‘barra lliure’ per viatjar amb el bus interurbà, tren i metro de Mallorca

La gratuïtat del servei s'ha ampliat dels 12 als 16 anys a l'illa

17/09/2021

Els menors de fins a 16 anys ja tenen ‘barra lliure’ per viatjar amb el bus interurbà, tren i metro de Mallorca

A partir d’avui, 17 de setembre, els joves menors de fins a 16 anys ja poden viatjar gratuïtament en els busos interurbans, el tren i el metro de Mallorca. La franja d’edat s’ha ampliat dels 12 als 16 anys i això beneficiarà més de 12 mil joves que actualment disposen de la targeta intermodal. L’objectiu de la mesura és incentivar als joves a fer ús del transport públic.

Explica la Conselleria de Mobilitat i Habitatge que durant els sis primers mesos de 2021, els menors d’entre 12 i 16 anys varen fer 102.000 viatges a la xarxa del TIB per un preu mitjà de 0,99 euros per trajecte.

Els menors que ja disposen de la Targeta Intermodal perfil jove no han de fer cap gestió i automàticament des d’avui ja se’ls aplicarà la gratuïtat. En canvi, és necessari que els joves que no tenen la targeta acudeixin a qualsevol punt d’atenció a l’usuari del TIB a Palma, Inca, Manacor, a les OAC de Llucmajor i Marratxí o a les oficines habilitades als poliesportius de Santa Ponça i Magaluf.

La documentació necessària per obtenir la targeta és original i fotocòpia del DNI i l’autorització dels pares o tutors en cas de ser menor de 14 anys.

 

17/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris