X

“It’s About Time”: una reivindicació de la creativitat artística

Les pintores Marika Rosenius, Sandra J. Carl i el dissenyador de rellotges Christian Moriggi protagonitzen aquesta exposició col·lectiva

18/09/2021

“It’s About Time”: una reivindicació de la creativitat artística

Sandra J. Carl és una de les artistes que participen en la mostra "It's About Time"

Les pintores Marika Rosenius, Sandra J. Carl i el dissenyador de rellotges Christian Moriggi protagonitzen l’exposició col·lectiva “It’s About Time” (Ja era hora), en la qual reivindiquen la creativitat artística en un moment de les seves vides en el qual ja han “complert” els seus rols familiars i professionals.

L’exposició s’ha inaugurat sota el marc de la Nit de l’Art i pot veure’s a Distinto Concept Store, ha informat l’organització de la mostra en un comunicat. Es podrà veure fins el 7 d’octubre de dilluns a divendres, de 12h a 20h i els dissabtes.

Marika Rosenius (Hèlsinki, 1965) és una artista influenciada per la bellesa, l’“ordre caòtic” i la complexitat de la naturalesa. En la seva obra interpreta els estats d’ànim i els sentiments que es poden extreure d’aquesta, que ella transforma en “il·lusions botàniques” sobre una base tridimensional impredictible. “Realitzo les meves obres sobre fusta, ja que això em permet donar-li textura i singularitat a la pintura”, explica.

Per part seva, Sandra J. Carl (Tegucigalpa, 1948), de mare escocesa i pare alemany, es va endinsar en la pintura fa cinc anys i ha enfocat les seves energies a crear col·leccions utilitzant diverses tècniques. “Pintar s’ha convertit en la meva passió i consol, la meva manera de comunicar-me amb mi mateixa, expressant idees, anhels i sospirs”, comenta la pintora establerta a Llucmajor, sobre una obra que descriu com “una meditació cromàtica”.

L’arquitecte Christian Moriggi (Lausanne, 1956), abraça amb entusiasme la seva postergada passió pel disseny, per al que es va formar a l’Escola Politècnica de Milà. Ha decidit desafiar l’ordre habitual amb un disseny d’avantguarda d’un rellotge en el qual la maneta central roman fixa, fent girar l’esfera en comptes de les manetes.

 

18/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris