El Palma Futsal disputarà la final del Memorial Miquel Jaume

Remunta i goleja ElPozo per 4-1 i avui vespre s'enfronta al Llevant en directe pel web d'IB3

18/09/2021

Son Moix va viure un vespre de 10. El Palma Futsal es presentava davant la seva afició contra un rival de renom com ElPozo Múrcia. L’espectacle estava assegurat, però el més important era retre homenatge a l’etern president, Miquel Jaume. Primer a la prèvia, i després damunt la pista. Això sí, al minut 8, ElPozo Múrcia marcaria el primer gol del vespre gràcies a una canonada de Fernando des de fora de l’àrea. Guanyar amb remuntada inclosa sempre és més èpic. Més encara si l’empat arriba a 12 segons del descans. I així ho farien els de Vadillo. Un dels debutants a Son Moix, Chaguinha, posava les taules al marcador.

Els palmesans serien els grans dominadors del segon temps. Primer amb nombroses ocasions. Després, a més, amb encert i gols. Al minut 28, Chaguinha firma el seu doblet personal després d’una assistència d’Eloy Rojas. La samba brasilera també va fabricar el 3 a 1. Jugada per la banda de Nunes i rematada d’Higor. Als darrers minuts, els murcians arrisquen amb porter jugador i el Palma ho aprofita. Un altre dels fitxatges, Cainan, posa la cirereta a un vespre perfecte dedicat a Miquel Jaume amb un 4-1 final.

Avui a les 9 del vespre, i en directe pel web d’IB3, el Palma s’enfrontarà al Llevant a la final del Memorial Miquel Jaume. Els valencians, subcampions de lliga, van remuntar contra el Betis a l’altra semifinal. Finalment van guanyar per 3 a 2. Raúl i Ivi van avançar el conjunt andalús a la primera part. A la segona, Rivillos, Gallo i Araca, aquest darrer a un minut del final, van remuntar el partit i es van classificar així per a la gran final.